Michel Olden (1969) 

Michel was in een vorig leven reclame-en modefotograaf met van kleins af aan veel interesse in tuinieren en lekker eten. De eerste stappen op dit gebied zette hij aan de hand van z’n opa die een flinke moestuin had en waar hij graag was en hielp. Dat werd later naar een hoger plan getild door een eigen grote achtertuin in Amsterdam en het glastuinbouwbedrijf van zijn schoonvader. In 2017 hakte hij de knoop door om van zijn hobby z’n beroep te gaan maken en begon aan de opleiding bio-dynamische landbouw aan de Warmonderhof in Dronten.
Tijdens de stages bij de Fruittuin van West, BelleMarie en Kwekerij Eko-Logisch heeft Michel veel praktische kennis en ervaring opgedaan in het telen van groenten en kruiden. Naast de Moestuinschool Amsterdam is hij ook werkzaam als tuinder bij Vers aan de Vecht, een CSA in Weesp.

Nancy Wiltink (1961)

Nancy werkte eerder als cultureel marketeer, storyteller en docent en is sinds 1995 cultureel ondernemer, gevestigd aan de Willemsluis in Amsterdam Noord en actief op allerlei terrein in de buurt. Haar bedrijf heet sinds jaar en dag ‘Tuin aan Zee’. In haar eigen tuin organiseerde ze tien jaar lang ’s zomers ‘De Verhalentuin’ en er staan bramen, frambozen, kruisbessen, kersen en peren. Tuinieren en lekker eten zit haar in het bloed, het is bijna gek dat ze pas in 2017 de part-time opleiding Stadslandbouw aan de Warmonderhof ontdekte. Ze begon in het fruit bij De Fruittuin van West, begon een Kerstbomenbos in Amsterdam Noord, leerde meer over bomen kweken bij boomkwekerij Boomkroon en leerde alles over de groenteteelt van de tuinders van Tuinderij Eyckenstein in Maartensdijk. Sinds ze meer van fruitteelt en groente weet is ze zelf anders gaan eten, meer van het seizoen en natuurlijk: meer met fruit en groente.

Aliet Rogaar (1968) 

Aliet had het geluk om buiten aan een bosrand op te groeien. Wild plukken en verse groenten oogsten in de moestuin waren normaal. Toen zij naar Amsterdam verhuisde begon ze een catering bedrijf en ze kookte met verse ingrediënten uit het seizoen. Vanaf 2002 had zij een praktijk voor shiatsu, gaf les en ging langs bij bedrijven, waar haar opviel hoe losgezongen mensen zijn geraakt van de natuur. De wens om buiten te werken met anderen en met het verbouwen van je eigen eten bezig te zijn, werd steeds sterker. 

In de lente van 2020 besloot zij het roer om te gooien en volgde de opleiding voor bio-dynamische landbouw aan de Warmonderhof. Ze leerde meer over groente telen bij Land en Boschzigt en verdiepte zich in fruitteelt en het aanleggen van voedselbosranden bij Tuinderij de Veldhof . Zij heeft een biologische bloemenkwekerij op het terrein van de Fruittuin van West. De BioBloemenzaak is het antwoord op haar behoefte aan eerlijk geteelde bloemen en planten, goed voor mensen en natuur.