Michel Olden (1969) 

Michel was in een vorig leven reclame-en modefotograaf met van kleins af aan veel interesse in tuinieren en lekker eten. De eerste stappen op dit gebied zette hij aan de hand van z’n opa die een flinke moestuin had en waar hij graag was en hielp. Dat werd later naar een hoger plan getild door een eigen grote achtertuin in Amsterdam en het glastuinbouwbedrijf van zijn schoonvader. In 2017 hakte hij de knoop door om van zijn hobby z’n beroep te gaan maken en begon aan de opleiding bio-dynamische landbouw aan de Warmonderhof in Dronten.
Tijdens de stages bij de Fruittuin van West, BelleMarie en Kwekerij Eko-Logisch heeft Michel veel praktische kennis en ervaring opgedaan in het telen van groenten en kruiden. Inmiddels is hij ook al een jaar éen van de tuinders bij Vers aan de Vecht

Nancy Wiltink (1961)

Nancy werkte eerder als cultureel marketeer, storyteller en docent en is sinds 1995 cultureel ondernemer, gevestigd aan de Willemsluis in Amsterdam Noord en actief op allerlei terrein in de buurt. Haar bedrijf heet sinds jaar en dag ‘Tuin aan Zee’. In haar eigen tuin organiseerde ze tien jaar lang ’s zomers ‘De Verhalentuin’ en er staan bramen, frambozen, kruisbessen, kersen en peren. Tuinieren en lekker eten zit haar in het bloed, het is bijna gek dat ze pas in 2017 de part-time opleiding Stadslandbouw aan de Warmonderhof ontdekte. Ze begon in het fruit bij De Fruittuin van West, begon een Kerstbomenbos in Amsterdam Noord, leerde meer over bomen kweken bij boomkwekerij Boomkroon en leerde alles over de groenteteelt van de tuinders van Tuinderij Eyckenstein in Maartensdijk. Sinds ze meer van fruitteelt en groente weet is ze zelf anders gaan eten, meer van het seizoen en natuurlijk: meer met fruit en groente.

Aliet Rogaar (1968) 

Bij Aliet is de liefde voor eigen eten verbouwen letterlijk met de paplepel ingegoten. In een mandje zwaaide ze aan de takken van de boomgaard van haar ouders, terwijl die in de tuin werkten.  Zij leerde wild plukken en eten bereiden met mooie verse ingrediënten uit het seizoen. Ze heeft jaren een eigen cateringbedrijf gehad en bracht haar zomers door in de permacultuur tuinen van Terra Perma.
In de lente van 2020, toen de Corona crisis uitbrak, werd zij “helpende hand” op de moestuin van Nancy en Michel en zo stond zij aan de bakermat van de Moestuinschool Amsterdam.
Dit jaar rondt zij haar de opleiding bio-dynamische landbouw aan de Warmonderhof in Dronten af en loopt met veel plezier stage bij de Moestuinschool en tijdens haar stage bij Land en Boschzigt. Ze leert zij biologisch dynamische groente verbouwen. Ze begon een “no dig” moestuin op het grasveld bij haar moeder, en leert de principes van permacultuur in de moestuin van de Veldhof