We starten in 2022 in februari weer met een nieuw jaar van tien lesmaanden, dus t/m november. Zo maak je het hele seizoen mee op de tuin. Stuur ons een mail via info@moestuinschoolamsterdam.nl als je je aan wil melden voor het jaar 2022. Vermeld je postadres, mobiele telefoonnnummer. De lesdagen zijn op dinsdag of donderdag, laat ook weten of je een voorkeur hebt.  

Sta je eenmaal ingeschreven dan ontvang je een eerste factuur van 100 euro inschrijvingskosten, door die te betalen bevestig je je plek.
Wacht niet te lang, er zijn 36 plaatsen en er zijn al 26 inschrijvingen (dd 23 nov 2021)

De opleidingskosten zijn daarna 100,- euro per maand, voorafgaand aan de start van het jaar te betalen. Is dit teveel in één keer dan kan het in twee termijnen. Totaal betaal je dus 1x 100 inschrijving, plus 10x 100 lesgeld = 1.100 euro. Dit is inclusief de oogst, gebruik grond en gereedschappen. 

Check ook onze agenda, voor geïnteresseerden organiseren we af en toe een activiteit ter kennismaking.

Denk er wel goed over na dat je er echt een heel jaar mee bezig bent. We werken in tuingroepjes van drie mensen, zodat je elkaar op kan vangen in vakanties of bij ziekte. Een tuin heeft namelijk geen vakantie. Aan de andere kant: een tuin ìs als vakantie: lekker buiten in weer en wind fysiek bezig zijn en genieten van nieuwe smaken, geuren en ervaringen.

NB: we zoeken ook nog suikerooms en suikertantes. Mensen die dit initiatief een warm hart toedragen, maar zelf geen tijd hebben om een jaar lang lessen te volgen. Sponsor dan een beursstudent, waarvan je de helft van het lesgeld betaalt. Dan kan iemand die wel tijd, maar geen geld heeft toch het programma volgen. Stuur voor meer informatie een mail naar info@moestuinschoolamsterdam.nl met als onderwerp ‘suikeroom’, ‘suikertante’.